Wolter Floris

Vervolg

De kennis van zijn studie Msc. Land and Watermanagement, interesses, werkervaringen en zijn visie, innerlijk gevoel/weten over hoe een volwaardig leven gecreëerd kan worden, maakt een goede combinatie die hij nu vooral toepast voor het initiatief 'Volwaardig Leven'. Hij gebruikt het met name op het gebied van de beleidsmatige onderbouwing en contacten met de mensen werkzaam bij de overheid. Ook heeft hij ondersteuning geboden met de gang naar de gemeente bij het vergelijkbare initiatief in de Achterhoek als ook andere initiatieven die behoefte hebben aan deze ervaring. Hij vindt het belangrijk een bijdrage te kunnen leveren aan een bewustere duurzamere menswaardige leefomgeving.

Daarnaast werkt hij op basis van een flexibel contract voor een containerbedrijf en een rietdekkers bedrijf op diverse locaties in Nederland. Het buitenwerk, het ambachtlijk werk en lekker de handen uit de mouwen steken bevalt hem goed. Werk op ambachtelijke wijze, hetgeen nog meer overeenkomt met de natuurlijke leefwijze die hij in zijn hart draagt.

Rechtvaardigheid en eerlijkheid is voor Wolter Floris vanzelfsprekend. Vanuit dit gevoel heeft hij een juridische procedure over mensenrechten geïnitieerd. Daarna is hij zich gaan richten op het initiatief.

Hij heeft ook voor eigen toepassing een opleiding (DofNA) gedaan om energetisch trauma’s en blokkades op te sporen en deze vervolgens te ontladen hetgeen verlichting geeft op zowel fysiek als geestelijk vlak.

Verder is hij geïnteresseerd in zaken die te maken hebben met bewustzijn. Onderwerpen die hij interessant vindt zijn onder andere: zijnskracht, hartsbewustzijn, het belang van bewust-zijn en leven in harmonie met de natuur, de kracht van man-zijn, neurologisch en artificieel bewustzijn, verandering van paradigma en dergelijke.

IMG7821

IMG3304

Facebook008

 

 

Copyright © Artessa Art and Webdesign 2014-2018
All Rights Reserved