Verkenning

 

Meer...

Volgt...

Stralingsarme campings

Nederland

Duitsland

Frankrijk

Belgie

Engeland

 

item18

Op verkennende wijze zijn wij bezig met de realisatie van onze wens om natuurlijk te leven. Het verlangen om in harmonie met de natuur te leven is al van jongs af aan diep in ons hart aanwezig.

Wij hebben ons voor 2014 verdiept in initiatieven, de zogenoemde anastasia- en ecodorpinitiatieven, die werkelijk actief een poging hebben gedaan/doen om de leefwijze, om in harmonie met de natuur te leven, te realiseren

Op reis naar het buitenland

Al gauw bleek dat er in Nederland nog geen initiatief was gerealiseerd dat voldeed aan het beeld dat wij zelf in ons hart dragen. Wij zijn verder gaan kijken in het buitenland en hebben in Wales het project Lammas bezocht en een cursus bij hen gevolgd, omdat dit project in tegenstelling tot in Nederland wel van start was gegaan op de wijze die het meest aansluit bij de leefwijze die wij voor ogen hebben.

Lees meer >

Pech onderweg

Tijdenseen paar reizen naar het buitenland kregen we pech met onze auto waardoor we helaas niet de uitgebreide reis konden maken die we hadden gepland om Frankrijk te verkennen. Soms zat het weer ook enorm tegen door veel regenval maar ondanks dat waren het bijzondere reizen en we weten nu dat het handig is om bepaalde kleine autoonderdelen zelf in de auto al mee te nemen want dat scheelt soms een hoop hoge reparatiekosten en minder leuke ontmoetingen ;)

Diverse mooie ontmoetingen

Tijdens onze verkenningen zowel in Nederland als ook in het buitenland hebben we vele bijzondere ontmoetingen mogen meemaken (nu nog steeds) met mensen (en lezingen gevolgd) op het gebied van zijnskracht, hartsbewustzijn, het belang van bewust-zijn en leven in harmonie met de natuur, observatie, essentie, verbinding en gelijkwaardige communicatie, opvoeding, educatie, geboorte en dergelijke, maar ook onderwerpen zoals artificieel bewustzijn, dromen, werkelijkheden, matrix, buitenaards, straling, geldcreatie, religie/new-age en dergelijke. Bij vele van deze mensen hebben we gemerkt dat er veel overeenstemming is wat betreft de wens om volwaardig te leven in harmonie met de natuur, vanuit een diep hartsverlangen.

 

item8

 

Copyright © Artessa Art and Webdesign 2014-2018
All Rights Reserved