Verkenning

Meer...

Volgt...

Stralingsarme campings

Nederland

Duitsland

Frankrijk

Belgie

Engeland

 

item24

Op verkennende wijze zijn wij bezig met de realisatie van onze wens om natuurlijk te leven. Het verlangen om in harmonie met de natuur te leven is al van jongs af aan diep in ons hart aanwezig.

Wij hebben ons voor 2014 verdiept in initiatieven, de zogenoemde anastasia- en ecodorpinitiatieven, die werkelijk actief een poging hebben gedaan/doen om de leefwijze, om in harmonie met de natuur te leven, te realiseren

Op reis naar het buitenland

Al gauw bleek dat er in Nederland nog geen initiatief was gerealiseerd dat voldeed aan het beeld dat wij zelf in ons hart dragen. Wij zijn verder gaan kijken in het buitenland en hebben in Wales het project Lammas bezocht en een cursus bij hen gevolgd, omdat dit project in tegenstelling tot in Nederland wel van start was gegaan op de wijze die het meest aansluit bij de leefwijze die wij voor ogen hebben.

We hebben in Wales kennis gemaakt met de gezinnen die daar in zelf gebouwde huizen van natuurlijke materialen op een eigen stuk land leven en zichzelf daarmee voorzien in levensonderhoud, waaronder voedsel, water, energie en financiën. We waren vooral nieuwsgiering naar de mensen zelf en daarnaast ook hun ervaringen op het gebied van wet- en regelgeving. We wilden graag ervaren hoe het voelde voor hen, en tegelijkertijd voor ons zelf, hoe het is om in zelfgebouwde huizen van natuurlijke materialen te leven. Onze ervaring was daar erg positief. Naast Lammas hebben we nog andere projecten/initiatieven/mensen bezocht en ontmoet die ons hebben geïnspireerd.

Nadat we ons eigen initiatief hadden gealanceerd in 2014 en nadat we hadden gekozen om ons initiatief in een andere vorm te gieten en onder de naam Volwaardig Leven verder te laten gaan, hadden we diverse reizen gemaakt. Met name naar Frankrijk, ter oriëntatie voor een geschikte rustige natuurlijke omgeving om te leven. In Frankrijk kwam onder andere via 'toeval' een aangeboden optie tot het kopen van een groot stuk grond met een ruïne en met bouwbestemming, aangrenzend aan een bijzonder natuurgebied, op ons pad. We hadden dit serieus onderzocht, echter is de stap tot aankoop toen door onder andere ongeschikte omstandigheden, niet doorgegaan.

De rust en ruimte in het buitenland trekt ons en we blijven het verkennen als optie naast dat we ook een gevoel voor Nederland blijven houden.

Pech onderweg

Tijdenseen paar reizen naar het buitenland kregen we pech met onze auto waardoor we helaas niet de uitgebreide reis konden maken die we hadden gepland om Frankrijk te verkennen. Soms zat het weer ook enorm tegen door veel regenval maar ondanks dat waren het bijzondere reizen en we weten nu dat het handig is om bepaalde kleine autoonderdelen zelf in de auto al mee te nemen want dat scheelt soms een hoop hoge reparatiekosten en minder leuke ontmoetingen ;)

Diverse mooie ontmoetingen

Tijdens onze verkenningen zowel in Nederland als ook in het buitenland hebben we vele bijzondere ontmoetingen mogen meemaken (nu nog steeds) met mensen (en lezingen gevolgd) op het gebied van zijnskracht, hartsbewustzijn, het belang van bewust-zijn en leven in harmonie met de natuur, soevereiniteit, observatie, essentie, verbinding en gelijkwaardige communicatie, opvoeding, educatie, geboorte en dergelijke, maar ook onderwerpen zoals mindcontrol, archontische beïnvloeding, artificieel bewustzijn, dromen, werkelijkheden, matrix, buitenaards, straling, geldcreatie, religie/new-age en dergelijke. Bij vele van deze mensen hebben we gemerkt dat er veel overeenstemming is wat betreft de wens om volwaardig te leven in harmonie met de natuur, vanuit een diep hartsverlangen.

 

item8

Op verkenning

Lammas

Lammas het meest inspirerende initiatief dat tot stand komt in Wales

Zie hun Website >

item11

Wilde Hans

Hans Roverts heeft zijn mooie initiatief tot leven laten komen in de Franse Vogezen

Zie zijn website >

item14

 

 

Copyright © Artessa Art and Webdesign 2014-2018
All Rights Reserved