Artessa

Vervolg

Onderwerpen die Tessa interessant vindt zijn: zijnskracht, hartsbewustzijn, het belang van bewust-zijn en leven in harmonie met de natuur, observatie, gelijkwaardige communicatie, invloed van opvoeding / educatie / geboorte en dergelijke, maar ook mindcontrol/beïnvloeding, neurologisch en artificieel bewustzijn, dromen, werkelijkheden, illusies, matrix, aards en buitenaards leven, straling, geldcreatie, voors en tegens op het gebied van religie/new-age en nog veel meer.

Tessa heeft van jongs af aan al een duidelijke beleving van het belang van de natuur voor de mens met betrekking tot de mogelijkheid tot een waarlijk volwaardig leven, waarin de mens volledig tot bloei kan komen. Hoe de mens in harmonie met zichzelf kan komen door te leven vanuit hartsbewustzijn en de liefde voor de natuur via vanzelfsprekend contact met plant en dier.

Tijdens rustige natuurwandelingen neemt zij graag mensen mee in een ruimere bewustere beleving van de natuur op intuïtievere wijze, waardoor deze eenheid met de natuur voelbaar is.

Ook organiseert Tessa zo nu en dan gezellige interactieve uitwisselings bijeenkomsten in de natuur om op hartelijke wijze verbinding en uitwisseling mogelijk te maken op het gebied van de kracht van mens zijn, waarneming en creatiekracht.

IMG6342

Schermafbeelding20170202om130440

IMG1598

 

 

Copyright © Artessa Art and Webdesign 2014-2018
All Rights Reserved